Kíváncsi vagy, hogy a méhészek milyen mézzel sütik mézeskalácsot? Esetleg meg szeretnéd tudni, hogyan készül a mézes mustáros csirke? Vagy már a koktélt is mézzel készíted? Ha igen, akkor jó helyen jársz ;)

MÉZ52 - mézes posztok csütörtökönként

MÉZ52 - mézes posztok csütörtökönként

Mézvizsgálat: Miért nem romlik meg a méz?

Forrás: laboratorium.hu

2016. december 29. - Dávid Zsibrita

Miért nem romlik meg a méz?


2016_12_29_mez4.JPG
Miért nem romlik meg a méz? Milyen kémiai elemekből épül fel és ez milyen hatásokat jelent? Hogyan vizsgálják a mézeket?
Többek között, ezekre a kérdésekre kíván választ adni a következő cikk:
laboratorium.hu/mitvizsgalunkamezben

- A HÉT MÉZE -
06selyemfu.png

- BerényiMéz.hu - 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mez52.blog.hu/api/trackback/id/tr2812080393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása